Realizarea si mentinerea unei stari de sanatate optima a oamenilor prin miscare fizica controlata care sa sustina integritatea si echilibrul mental pentru dezvoltarea societatii si o lume mai buna .

Introducere

SportAcasa este un site care a fost creat ca o oportunitate, ca o solutie alternativa pentru toti cei care au decis sa practice miscarea fizica planificata pentru a-si mentine corpul intr-o forma fizica buna, o stare de sanatate corespunzatoare si un psihic puternic.

Sport Acasa - Intro

Sugestii Pentru Sport Si Pentru Viata

1] Trezeste-te dimineata [ sau nu dormi mai mult de 7-8 ore ]
     Lenevia si amanarea reprezinta cea mai grozava cale de a-ti comsuma  inutil viata.
Este O.K. sa dormi un pic mai mult cateodata, dar nu face din asta un obicei de a-ti pierde viata in pat.
Ridica-ti fundul si actioneaza intr-un fel !

Sfaturile Expertilor Care Conduc la Slabire cu Succes

Multi oameni incearca sa slabeasca, dar gasirea celei mai bune solutii poate fi dificila. Nu pierde timpul cautand un anume plan care sa iti ofere slabire cu succes garantat, ceea ce de fapt nici nu exista.

Pregatire: 

Incepe Sa Pierzi Din Greutate Astazi Folosind Urmatoarele Sfaturi

A pierde din greutate poate fi considerat dur si cu disconfort, mai ales cand ai decis sa pierzi multe kilograme cat mai repede. In realitate nu este asa de drastic pe cat pare si nici imposibil. Porneste eforturile in a pierde greutate urmand  sfaturile de mai jos :
- Consuma cafea pentru a pierde greutate. Multora le place sa consume cafea. Daca vrei un plus de energie pentru reusita Ta de a pierde din greutate  considera ca a bea o ceasca cu cafea inainte de exercitiile Tale fizice este ceea de care ai nevoie.

Pregatire: 

Sfaturi pentru imbunatatirea formei Tale fizice

 1.Accepta lucrurile ca atare. Nu exista o formula magica de mentinerea formei fizice prin reducerea stratului de grasime.Controleaza si limiteaza cantitatile de mancare.

2.Mentine sau creste masa Ta musculara. Muschilor le trebuie calorii si protein ,fiind activi metabolic. Le trebuie antrenament de obicei cu greutati pentru a consuma din rezervele de grasime ca si sursa de energie.

Pregatire: 

Cele 7 Motive De A-ti Face Exercitiile

Trebuie Sa Fii Mereu Motivat In Tot Ceea Ce Faci !

Multi dintre noi trebuie sa urmeze un program de exercitii fizice zilnic pentru a avea o sanatate corespunzatoare.
Iata , mai jos, 7 motive pentru care ar trebui sa incepi chiar astazi :

Antrenament Pentru Dorsali

Muschii spatelui - partea superioara- constituie o adevarata problema pentru multi dintre cei care au ales sa faca sport la oricare nivel de pregatire. Problema este ca spatele reprezinta o parte a corpului compusa din mai multe subgrupe musculare, ceea ce implica exercitii diferite pentru dezvoltarea fiecareia in parte.

Abdomenul Plat

  Cea mai mare parte dintre oameni gandesc la a avea un abdomen plat prin efectuarea de mii si mii de genuflexiuni. Adevarul este ca acesta este doar o parte din ecuatie. Ca sa ai un abdomen plat necesita timp, antrenament sustinut , intens, exercitii cardio si desigur mancand sanatos si planificat.
Marea cheie a tuturor acestora o reprezinta dieta. Sa fiu clar :"DIETA" nu trebuie luata sub conceptul de interzicere a anumitor alimente sau o obligatie in nici un sens !!!

Slabeste intr-un mod sanatos

Aproape 108 milioane de persoane numai in America sunt supraponderali sau obezi. Pana acum obezitatea continua sa fie o serioasa problema si se aprecieaza sa creasca la nivel epidemic pana in anul 2015. Calea pentru a preveni acest scenariu este de a face pe oameni sa fie constienti de riscul de a fi supraponderali sau obezi. Iata cateva boli [ disfunctiuni ] care va supun riscului daca aveti mai multe killograme fata de o greutate normala: 1. boli de inima 2. diabet 3. cancer 4. artrita 5. hipertensiune 6. infarct
Pregatire: 

Pagini

Subscribe to Sport Acasa RSS