Dictionar Medical

Informatii despre proprietatile benefice, avantajele si procesele ce sunt generate de substantele nutritive , medicamente, produse pentru sportivi pentru aportul de energie, interpretarea din punct de vedere medical precum si modul in care actioneaza in organism. Mecanismele biologice in procesul metabolic pentru a intelege clar ce se petrece in organism.

Exercitiile Fizice Si Consumul De Alcool !

Posibil ca vineri dupa-amiaza, dupa ce ai terminat lucrul, te gandesti ca ar fi bine sa iesi cu niste prieteni sa savurati cateva bauturi si sa va relaxati. Chiar daca crezi ca merita sa iesi cu prietenii si sa beti ceva, exista unele lucruri pe care cu siguranta ar trebui sa le pastrezi in minte. Vei spune ca abia maine va fi o zi de facut exercitiile fizice, care fac parte din planul tau regulat de miscare fizica si ca doar cateva bauturi alcoolice nu iti vor face mare rau. Inainte sa mergi la barul ales pentru a bea alcool mai gandeste-te inca odata la alegerea facuta.
Pregatire: 

Pro sau Contra Colesterol

Pro sau contra colesterol Toata lumea stie ca responsabil de atacurile vasculare, ateroscleroza si o multime de alte boli nu este altul decat colesterolul. Mai putina lume stie de rolul lui esential in mentinerea starii de sanatate a organismului. Colesterolul in exces este, intr-adevar, un pericol, dar si lipsa lui este la fel de periculoasa. Este o lege universala care ne spune ca tot ce este in exces sau lipseste unde trebuie sa fie provoaca stari de dezechilibru metabolic sau genereaza boli.
Pregatire: 

Bulimia sau Pericolul In Alimentatie

Ce este bulimia: Bulimia este o dereglare alimentara cronica, cu accese de foame in timpul carora bolnavii maninca pe ascuns, cantitati mari de mincare, intr-un timp scurt. Pentru a preveni cresterea in greutate, ei isi provoaca apoi singuri varsaturi, folosesc laxative sau diuretice, au perioade de restrictii alimentare de tip anorexic, sau fac exercitii fizice epuizante. Sentimentul de vina, depresia sau dezgustul de sine sint adesea asociate bulimiei.
Pregatire: 
Subscribe to RSS - Dictionar Medical